Er is iets fout gegaan...

Helaas, wij hebben de pagina die u zoekt niet gevonden. Het kan zijn dat de link die u heeft gebruikt om op deze pagina te komen verouderd is of een typefout bevat. Om dit probleem op te lossen, kunt u het volgende proberen:

  • De URL controleren op fouten;
  • De pagina opnieuw laden;
  • De vorige pagina bezoeken en uw actie herhalen;
  • Teruggaan naar de homepagina.

Neem contact op

Houdt het probleem aan of komt u ergens niet uit? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Een van onze medewerkers helpt u graag verder. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088 - 751 13 40. Wij zijn tevens bereikbaar via Facebook Messenger en per post op Postbus 20685, 1001 NR, AMSTERDAM.

De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur bereikbaar. De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur bereikbaar. Indien u onze klantenservice een e-mail stuurt of ons contactformulier invult, streven wij ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Op onze contactpagina vindt u meer informatie over de verschillende contactmogelijkheden.

 Snelle levering


Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 2,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen


U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.