Contact

Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling of over de producten die wij aanbieden? Neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Eén van onze professionele medewerkers staat u namelijk graag te woord. U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, per e-mail en per post. U heeft tevens de mogelijkheid om het onderstaande contactformulier in te vullen. Bent u al klant bij het Amsterdams MuntKantoor? Dan kunt u ook zelf eenvoudig uw zaken online regelen bij Mijn AMK.

Contactgegevens

Amsterdams MuntKantoor
Tel: 088 - 751 13 40
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postbus 20685, 1001 NR AMSTERDAM

U kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur bereiken met al uw telefonische vragen. Indien u onze klantenservice een mail stuurt streven wij er naar deze binnen twee werkdagen te beantwoorden. Indien u het contactformulier op de website van het Amsterdams MuntKantoor invult streven wij er tevens naar om u binnen twee werkdagen van antwoord te voorzien.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 2,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.