Munten per thema en serie

Meestal is een Nederlandse herdenkingsmunt op zichzelf staand. Het komt echter ook voor dat de munten onderdeel zijn van een speciale serie. In tegenstelling tot de op zichzelf staande munten, hebben de munten in een serie een overkoepelend thema. De series zijn daarom een favoriet verzamelgebied onder liefhebbers van Nederlandse munten.

Nederlands Werelderfgoed Serie - Amsetrdams MuntKantoor

Nederlandse muntenseries

Nederlands Werelderfgoed

Van 2012 tot 2012 wordt er ieder jaar een herdenkingsmunt uitgegeven voor de 'Nederlands Werelderfgoed' serie. In deze serie staan de bijzondere Nederlandse werelderfgoederen die door UNESCO zijn erkend centraal. Bent u benieuwd welke herdenkingsmunten allemaal tot de serie behoren? Lees dan snel verder.

Nederlandse Sporticonen

In 2017 is gestart met een nieuwe serie gewijd aan 'Nederlandse Sporticonen'. Elke munt in de serie is een eerbetoon aan een Nederlandse atleet die veel voor de Nederlandse sport heeft betekend. De eerste munt in de serie is het populaire Johan Cruijff Vijfje geweest. Wilt u meer weten over de Nederlandse sporticonen? Lees dan snel verder.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.